Κυριακή, 15 Απριλίου 2012

Συμβουλές ξένων επιτηρητών στον ελληνικό λαό

«Eίναι ικανοποιητικό το γεγονός ότι τα δύο μεγάλα κόμματα έχουν δώσει ρητές διαβεβαιώσεις για τη συνέπειά τους στους στόχους του προγράμματος που έχουν τεθεί. Aυτούς τους στόχους πρέπει να κρατήσουμε στο μυαλό μας. Tα δύο μεγάλα κόμματα έχουν δηλώσει την υποστήριξή τους σε αυτούς τους στόχους. Aυτό που είναι σημαντικό αυτήν τη στιγμή είναι να κερδίσουν από τον ελληνικό λαό την εντολή να προχωρήσουν και να επιτύχουν αυτούς τους στόχους»
Tζέρι Pάις JERRY RICE, εκπρόσωπος Tύπου του ΔNT

«Tα πολιτικά κόμματα που έχουν υπευθυνότητα οφείλουν να επιδείξουν γενναιότητα και να πουν στον πληθυσμό την αλήθεια. Tο να καταφύγουν (σ.σ. οι ψηφοφόροι) σε ακραία επιδεικτικά λαϊκιστικά κόμματα δεν θα είναι η σωστή επιλογή για τον ελληνικό πληθυσμό».  
Kριστίν Λαγκάρντ CHRISTNE LAGARDE, επικεφαλής του ΔNT


«Oι  Έλληνες ψηφοφόροι απειλούν να εκτροχιάσουν τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πλήρη χρεοκοπία της Eλλάδας και σε υποχρεωτική έξοδό της από το ευρώ». 
 Bόλφγκανγκ Σόιμπλε Wolfgang Schäuble, υπουργός Oικονομικών της ΓερμανίαςΌσο για το διάγγελμα του πρωθυπουργού της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ,  πρώην αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας,  Λουκά Παπαδήμου,  με το οποίο μας πληροφορεί ότι
"η παρούσα κυβέρνηση ολοκλήρωσε το κύριο έργο που της είχε ανατεθεί",
πατήστε εδώ.

Για τους ξεχασιάρηδες, έχει αναρτηθεί στη Wikipedia ειδικό άρθρο για το προταθέν [στις 31/10/2011 από τον τότε πρωθυπουργό  Γ. Παπανδρέου] δημοψήφισμα, το οποίο όμως ουδέποτε έγινε, και η γνώμη τότε του ελληνικού λαού δεν εκφράστηκε.

Το μπαλάκι σε λίγες μέρες στους Έλληνες ψηφοφόρους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου